loading...

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

بهترین دستور پخت و خواص خوراکی‌ها

بازدید : 1101
جمعه 8 اسفند 1398 زمان : 4:56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

شاید برایتان سوال ایجاد شود که ترشی آلبالو با چه سرکه‌‌‌ای درست می‌شود. انتخاب نوع سرکه برای این ترشی به ذائقه خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید طعم سرکه تند و تیزتر باشد، می‌توانید از سرکه قرمز استفاده کنید. در غیر این صورت تهیه ترشی آلبالو با سرکه سفید روش بهتری است. ترشی آلبالو علاوه بر سرکه انگور با سرکه سیب هم محبوب است.

مواد لازم

  • 1 کیلوگرم آلبالو
  • سرکه سفید یا قرمز به مقدار لازم
  • 3 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری شکر

آشپزی و خواص خوراکی‌ها

طرز تهیه ترشی آلبالو

دستور العمل‌

  • ابتدا بند آلبالو‌ها را جدا کنید و سپس زیر آب سرد آن‌ها را بشویید.
  • در این مرحله آلبالوها را بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود.
  • توجه داشته باشید که خیس بودن آلبالو باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.
  • در این مرحله آلبالو‌ها را درون ظرف مورد نظر خود بریزید.
  • مقداری نمک و شکر به ظرف اضافه کنید.
  • سپس سرکه را درون ظرف بریزید.
  • توجه داشته باشید که روی تمام آلبالوها را سرکه بپوشاند.
  • ظرف را به آرامی‌تکان دهید تا نمک و شکر تا حدودی در سرکه حل شود.
  • مدت زمان لازم برای آماده شدن ترشی 3 تا 10 روز است.
  • می‌توانید در فرایند طرز تهیه ترشی آلبالوشکر را حذف کنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 4

آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 13
  • بازدید کننده امروز : 10
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 30
  • بازدید ماه : 226
  • بازدید سال : 805
  • بازدید کلی : 32768
  • کدهای اختصاصی